ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti. 

26 Mart 2024 22:11
Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde her bir oy çok değerli. Yeşilyurt'ta 641 sandıkta yaklaşık 207 Bin seçmen oy kullanacak. Halkın iradesinin sandığa güvenli ve şeffaf bir biçimde yansıması için sandık  görevlilerinin çok  özverili  ve  dikkatli  olması  gerektiğini söyledi.
“SANDIK GÜVENLİĞİNDE HEPİMİZ ÇOK DİKKATLİ VE ÖZVERİLİ HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ”
Aslan, yeşilyurt'un  ve Malatya'nın  yeniden ayağa  kalması ve eski  özlenen  günlerine dönmesi için  daha  modern yaşanılabilir bir  Yeşilyurt için  31 Mart'ta sandığa gideceğiz. Bizim için her oy değerlidir. Verilen oyun doğru kayda alınması ve sonuçların kamuoyu ile şeffaf şekilde paylaşılması demokrasimiz için ekmek gibi su gibi gereklidir. Seçme ve seçilme hakkını korumak, huzurlu ve güvenli bir seçim iklimi oluşturmak için her bir sandık  görevlimize , partimize ve  vatandaşımıza önemli görevler düşüyor. İlçemiz ve şehrimiz için 31 Mart Pazar günü çok önemli bir dönemeç olacak ve bu süreçte hepimiz çok dikkatli ve özverili hareket etmek zorundayız. Seçim ve sandık güvenliği konusunda,  Seçim günü geldiğinde sandıklarımızın başından bir an olsun ayrılmamız geleceğimizi tehlikeye atmak olur.

Bu konuda gereken hassasiyeti göstermemizin hayati önem taşıdığına inanıyorum.
Bu anlamda değerli sandık görevlisi yol arkadaşlarımız sandık güvenliği için ve değerli oylarının korunmasına özen göstereceğine güvenimiz  tamdır.  6 Şubat'ta yıkılan Yeşilyurt'umuzu ve Malatya'mızı hep  birlikte el birliği ile daha  güzel bir geleceğe taşımamız sandıklara  hepimiz  sahip  çıkalım.
Murat Aslan 6 Gün sonra yapılacak yerel  seçimlerin barışın  , kardeşliğin , huzurun ve güvenin inşa  edildiği  bir  seçim  olmasını  ayrıca başta Yeşilyurt'umuza , Malatya'mıza , Ülkemize ve Milletimize hayırlar  getirmesini  Allah'tan temenni ediyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.