ALTIN
 2.739,33
DOLAR
 33,9872
STERLİN
44,9484
EURO
 38,0601

Başkan Sülük, Malatya'nın Deprem Sonrası Yeniden İnşası İçin Toplantıda Buluştu

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Malatya'nın Deprem Sonrası Yeniden İnşası İçin Toplantıda Buluştu 

05 Temmuz 2024 06:01
Başkan Sülük, Malatya'nın Deprem Sonrası Yeniden İnşası İçin Toplantıda Buluştu

Malatya'nın deprem bölgesi olarak bilinen Pütürge ilçesi, yeni bir başlangıç için adımlar atmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı, ilçenin yeniden yapılanma sürecine odaklandı. Toplantıya katılan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, ilçenin acil ihtiyaçlarını ve gelecek planlarını dile getirdi.

Toplantıda özellikle deprem sonrası alınan tedbirler ve iyileştirme projeleri ele alındı. Başkan Sülük, yaptığı açıklamada, "Devletimiz, Pütürge'nin yeniden ayağa kalkması için büyük çaba sarf etmektedir. Hemşehrilerimizin güvenli, konforlu ve sağlam yapılarında yaşamlarını sürdürebilmesi için her türlü imkanı seferber etmektedir." dedi.

Bakan Murat Kurum'un liderliğinde gerçekleşen toplantıda, Malatya'nın genel kalkınma ve güçlendirme stratejileri ele alınırken, yerel yönetimlerle koordinasyon içinde ilçenin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretildiği vurgulandı.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, ilçenin geleceği için umutlu bir mesaj vererek "Devletimizin desteğiyle, Pütürge'mizin yeniden yapılanması ve güçlendirilmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz "dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.