ALTIN
 2.739,33
DOLAR
 33,9872
STERLİN
44,9484
EURO
 38,0601

Üreticiler En İyi Kayısı İçin Yarışacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilecek olan Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında ‘En İyi Yaş Kayısı Yarışması’ 12 Temmuz Cuma günü (yarın) yapılacak. 

12 Temmuz 2024 06:15
Üreticiler En İyi Kayısı İçin Yarışacak

İlimizin tescilli aşılı kayısı türlerinden olan Kaba Aşı ve Hacı Haliloğlu kategorilerinde yapılacak olan yarışma, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirilecek.

Yarışma, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydı bulunan çiftçilerin katılımı ile yapılacak ve çiftçiler her kategori için en fazla bir kasa kayısı ile katılabilecekler.

Ayrıca yarışmaya katılmak isteyen ve ÇKS kaydı bulunan kayısı üreticileri, değerlendirmeye sunacakları kayısıları, yarın saat 12.00’ye kadar Sanat Merkezi Fuaye Alanı’nda bulunan kayıt kabul komisyonuna teslim etmeleri gerekiyor.

Ödüller Sahiplerini Bulacak

Yarışmaya katılan ve dereceye giren yarışmacılar her kategori için ayrı ayrı olmak üzere; birinciye Tam Altın, ikinciye Yarım Altın, üçüncü ise Çeyrek Altın ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmaya katılan ve her iki kategoride dereceye giren ilk 10 yarışmacıya da jeneratör, bütün katılımcılara ise budama seti hediye edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.