ALTIN
 2.739,33
DOLAR
 33,9872
STERLİN
44,9484
EURO
 38,0601

Başkan Sülük'ten Kaymakam Nas'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ten Kaymakam Tunahan Nas'a Hayırlı Olsun Ziyareti 

11 Ağustos 2024 22:35
Başkan Sülük'ten Kaymakam Nas'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, ilçeye yeni atanan Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Nas'ı makamında ziyaret eden Başkan Sülük, hem yeni görevinde başarılar diledi hem de hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ziyaret sırasında, Başkan Sülük ve Kaymakam Nas, ilçenin güncel sorunları, devam eden projeler ve geleceğe yönelik planlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. İlçenin kalkınması ve halkın refahı için atılacak adımlar üzerinde duran ikili, işbirliği ve uyum içinde çalışma vurgusu yapıldı.

Başkan Mikail Sülük, Kaymakam Tunahan Nas'a Pütürge halkı adına sıcak bir karşılama yaparken, kendisinin ilçede başarılı hizmetler yapacağına olan inancını dile getirdi. Ziyaret, iyi niyet dilekleri ve birlikte çalışma kararlılığı ile son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.