ALTIN
 2.739,33
DOLAR
 33,9872
STERLİN
44,9484
EURO
 38,0601

Başkanı Mikail Sülük, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Kampı'na katıldı

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Geniş Katılımlı İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı 

11 Ağustos 2024 22:34
Başkanı Mikail Sülük, Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Kampı'na katıldı

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük , Malatya AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen geniş katılımlı istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Mikail Sülük Parti yöneticileri ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Şükrü Erdinç, MKYK Üyesi Burhan Çakır, Malatya AK Parti İl Koordinatörü Selim Gültekin, Bingöl AK Parti İl Koordinatörü Mücahit Altınok, Malatya AK Parti İl Başkanı Namık Gören, milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı.

Üç kademe il ve ilçe teşkilatlarının bir araya geldiği toplantıda, bölgedeki siyasi gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve geleceğe yönelik planlar detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Mikail Sülük, toplantıda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine vurgu yaparak, teşkilat üyelerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Toplantı sırasında katılımcılar, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler ve stratejiler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Bölgenin kalkınması için atılması gereken adımların masaya yatırıldığı toplantı, verimli bir şekilde sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.