ALTIN
 2.739,33
DOLAR
 33,9872
STERLİN
44,9484
EURO
 38,0601

Arguvan’da Sokaklar İyileştiriliyor

Arguvan ilçesinde sokaklar asfalt, kilit taş ve dış cephe boya çalışmaları ile yenileniyor. 

15 Ağustos 2024 22:45
Arguvan’da Sokaklar İyileştiriliyor

Arguvan Belediyesi tarafından ilçede bulunan mahalle ve sokaklarda düzenlemelere başlanıldı. 16. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali öncesinde ilçe merkezinde başlayan sokak iyileştirme, Yukarı Sülmenli ve Tepebağ mahalleleri ile devam ediyor.

Tadilat ve onarımdan hemen sonra dış cephe boyası tamamlanan binalarla ilçe merkezi temiz ve modern bir görüntüye kavuştu.

Uzun süredir bakımı yapılmayan bina ve işyerlerinin yeni görüntüsü esnaf ve vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılandı.

 

Arguvan ilçesindeki çalışmalar Yukarı Sülmenli Mahallesindeki kilit taş döşemesiyle devam ediyor. Yukarı Sülmenli Kültür Merkezi önünde ve çevresinde tamamlanan kilit taş çalışmaları mahallenin sokaklarında hızlı bir şekilde ilerliyor.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, “Arguvanlı komşularımızın yaşadıkları alanların fiziki şartlarını en iyi hale getirmek için tüm ekipman ve personellerimiz ile sahadayız. Belediyemizin imkanları doğrultusunda ‘Sokak İyileştirme’ adı altında 49 mahallemizin taleplerini gidermeye çalışıyoruz. Örneğin yıllardır bakımı yapılmayan ilçe merkezimizdeki binalarımızın boyanması bile görünüm, temizlik ve kullanım açısından fark yarattı. Tepebağ mahallemizde bulunan 81 evler bölgemizde yollar kullanılmayacak haldeydi. Asfalt serimi yaparak yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırdık. Muhtarlarımız, Arguvanlı komşularımız ile iş birliği ve uyum içerisinde çalışarak Arguvan için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.