Enver Kiraz Bizlerde örgütler olarak bu kadroya güç vereceğiz.
Siyaset, 10 Ağustos 2020 00:09
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı yeni seçilen MYK ile ilgili yazılı açıklama yaptı
CHP Malatya il başkanı Enver kiraz yaptığı açıklama da “ 25-26 Temmuz’da gerçekleştirilmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. Olağan Kurultayı’nın ardından Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bugün itibariyle MYK’ yı belirledi.
Tüzüğümüze göre MYK genel başkan yardımcıları ve genel sekreterden oluşmakta.
Malatya’mızı ilgilendiren asıl durum ise Sayın Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba 4üncü defa bu MYK’da görev aldı. Sayın Veli Ağbaba Sivil Toplum Örgütleri ve Sendikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine yeniden getirildi.
Sayın Veli Ağbaba’ya bugüne kadar başarılı çalışmalarını takdir ettiğimizi önümüzdeki süreçte de başarılı çalışmalar yürüteceğine yürekten inanıyoruz. Hem Malatya milletvekili olarak hem de uzun süredir partimizin üst yönetim kademelerinde yaptığı görevlerde başarılı çalışmalara imza atıyor.
Parti Meclisine yüksel oyla seçildikten sonra Genel Başkanımızın onayıyla genel başkan yardımcısı olması Malatya örgütümüz adına önemli gurur verici bir durumdur. Bu onayı veren ve tekrardan genel başkan yardımcılığı görevini Malatya’ya layık gören Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya’ya verdiği önemi göstermektedir. Malatya Cumhuriyet Halk Partisi açısından önemli bir kenttir. Bu bir kez daha Genel Başkan Yardımcılığı göreviyle belgelenmiştir. Malatya’nın önemi bir kez daha ön plana çıkarılmıştır.
Sayın Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba bu görevi hak ettiğini bir kez daha belgelemiştir. Sayın Veli Ağbaba’ya bir kez daha hayırlı olmasını diliyor, başarıların devamını diliyoruz. MYK’da görev alan ve görevlerine devam eden bütün parti büyüklerimize hayırlı olsun diyoruz.
Seçilen bu kadro Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak olan kadrodur. Bu kadro çok büyük bir önem ifade etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını kuracaktır ve Türkiye’yi içinde bulunduğu sorunlardan kurtaracaktır.
Bizlerde örgütler olarak bu kadroya güç vereceğiz.
Malatya’ya verilen bu öneminde farkında olarak, bu sorumluluğun bilincinde olarak hareket edeceğiz. Malatya’da bir genel başkan yardımcısı olması elbette ilçe örgütlerimizin, kadın ve gençlik kollarımızın, meclis üyelerimizin, belediye başkanlarımızı, il örgütümüzün ve il başkanı olarak şahsımın sorumluluğunu bir kat daha arttırmaktadır.
Bu sorumluluk bilinciyle ve inançla çalışmalarımızı en yüksek seviye de en olumlu şekilde partimizi büyütecek iktidar yapacak çabayla sürdüreceğiz. Malatya örgütlerine verilen bu güvene layık olmak için elimden gelen büyün çabayı ortaya koyacağız.
Parti Meclisi’ne ve Genel Başkan Yardımcılığına seçilen başka Malatyalı olan parti büyüklerimizde var. Onlarla gurur ve onur duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, görev alan herkese başarılar diliyoruz.” dedi
Siyaset, 10 Ağustos 2020 00:09
Yorumlar (0)

İMAMOĞLU NU CUMHURBAŞKANI YAPACAGIZ

BASKAN GEÇIT " BAYRAMLAR BİRLIK VE BERABERLİĞİMİZIN SİMGESİDİR

BU ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA ILE AŞACAĞIZ

MALATYALILARA" GAYRET EDİYORUZ " DEMEK SKANDAL DEĞİLDE NEDİR?.

BASKAN TAŞKIN " BATTALGAZIYE YAKIŞAN TAZİYE EVLERİNI MAHALLELİYE KAZANDIRACAĞIZ "

MESOB BAŞKANI KESKİN " ESNAF MALATYANIN BEL KEMIĞİDİR

MALATYA'DA 8 ŞİRKET KEPENK KAPATTI

EĞİTİM-SEN"ÜNİVERSITE ÖĞRENCİLERİNİN HAKLI MÜCADELESİNE DESTEK VERİYORUZ "

O KÜFÜRÜ.......I

MEDYA DAYANIŞMA GURUBU: GAZETECİLIK SUÇ DEĞİLDİR

GAZETECİLER DERHAL SERBEST BIRAKILMALIDIR

MALATYA AKP DE ESKİ BASKAN KRİZ YENİ BAŞKAN VEFA DEDİ

MALATYADA HALKIMIZ SANDIKLARA AKIN ETTİ

CHP MALATYA İL ÖRGÜTUNDEN EKREM İMAMOĞLUNA TAM DESTEK

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 44 BIN ADET MEYVE FIDANI DAGITACAK

GAZETECİLER GOREVLERİ SIRASINDA ENGELLENMEMELİ

TURKIYE BELKİDE DEMOKRASİ TARİHİN EN KARANLIK GÜNLERİNDE BİRİNİ YAŞIYOR

YASANANLAR DEMOKRASİNIN YOK EDILMESİ FAŞİZMİN AYAK SESİDİR

EKREM iMAMOGLUNA MALATYA DA TAM DESTEK

CHP " BU MİLLETE TOP YEKUN SALDIRIDIR "

SİVAS İÇİN ADALET HERKES İÇİN ADALET

Barış Yıldız dan Çanakkale Zaferi kutlaması

AĞBABADAN ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

BASKAN TAŞKIN " ÇANAKKALE ZAFERİ VATAN İCİN YAZILMIŞ BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR

MALATYADA 3. ORGANİZE SANAYI BÖLGESİ KURULACAK MI?

ÇGD KONGRE İLANI

BATTALGAZİ BELEDİYESİNDE GÜNEŞENERJİSİNE BÜYÜK YATIRIM

VELİ AĞBABA " MALATYA İÇİN HERKESLE MASAYA OTURMAYA HAZIRIM.

BAŞKAN GEÇİT " 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN"

AĞBABA "HAÇOVALILARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

GAZİ KATLİAMI VE ŞİMDİDE SURİYE VAHŞETİ

ÖZGUR BASIN ÖZGUR TOPLUMUN TEMELİDİR

MTB BASKANI ÖZCAN'DAN URETİCILERİNE UYARI

TEİAŞ YAZIHANDA 35 PARSELİ KAMULASTIRIYOR.

BARIŞ YILDIZ " BİRLIKTE DAHA GÜCLÜ BİR MALATYA İÇİN "

BAŞKAN GEÇİTİN O PROJESİNE AGBABADAN

BATTALGAZİYE YENİ NEFES; ÇARŞI BAŞI REKREASYON ALANINDA SONA DOĞRU

SALMAN ; KADIN CİNAYETLERİ SİSTEMATİK

BAŞKAN GEÇİT KADINLARIMIZ HUZURLU MUTLU VE SAĞLIKLI TOPLUMLARIN TEMİNATIDIR
