Mehmet Çınar 2,5 Yılda 27 Milyon 105 Bin TL. Tutarında 23 Yeni Park Yaptık
Siyaset, 26 Ekim 2021 00:14
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 2,5 yıl içerisinde toplam maliyeti 27 Milyon 105 bin TL. Olan 23 yeni parkı ilçemize kazandırıp mahallelerimizin sosyal yaşam seviyesinin artmasına ciddi katkılar sunduk.” diye konuştu.
Yeşilyurt’un doğal zenginliklerini yeni yatırımlarla ön plana çıkarmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi, 2,5 yıl içerisinde 23 yeni park alanını vatandaşların hizmetine sundu.
Yeşilyurt’taki yaşam kalitesinin her geçen gün daha iyi bir noktaya ulaştığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, parklar, sosyal tesisler, fidan ve ağaç dikimlerinin yanı sıra yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışmalarıyla Yeşilyurt’un her noktasının daha değerli ve özel bir hüviyete kavuşmasını sağladıklarını ifade etti.
2,5 yıl içerisinde toplam maliyeti 27 Milyon 105 bin TL. Olan 23 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni nesil park projeleriyle Yeşilyurt’un farklı bölgelerine yeni yaşam alanları kurduklarını hatırlattı.
Başkan Çınar, çok amaçlı sosyal yaşam alanlarıyla Yeşilyurt’un ‘yeşil ve doğal’ kimliğine yeni güzellikler kazandırdıklarını dile getirirken, 2,5 yıl içerisindeki ağaçlandırma ve yeşillendirme hizmetleri neticesinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5,03’e çıkartıp, Yeşilyurt’un her noktasının daha yeşil, daha ferah ve daha güzel bir görüntüye kavuşmasını sağladıklarını ifade etti.
Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’un doğal ve sosyal kimliğinin kalıcı hale gelmesini sağlayacak yeni park yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çınar, “ Yeşilyurt’umuzu güzelleştirmek, sosyal yaşam alanlarını artırmak için yeşillendirme ve park hizmetlerine ayrı bir önem veriyoruz.
Çalışmalarımızı her geçen gün ilerletip üst düzey şehircilik modeline ulaşmak içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Parklarımızın ilçemizin ve bölgemizin sosyokültürel ve çevreyle ilgili özelliklerine en uygun olacak şekilde projelendirilmesi ve hizmete girmesine özen gösteriyoruz.
2014 yılında kişi başına düşen yeşil alan miktarımız 3,2 iken, şimdi bu rakam 5,03’e yükselmiştir. Mevsimlik çiçek ekimleri, ağaçlandırma ve çevre düzenleme hizmetlerimizle ilçemizin her noktasını daha değerli ve özel hale getiriyoruz.
Her noktası bizim için ayrı bir değer taşıyan Yeşilyurt’umuzun bütün yaşam alanlarının renkli, canlı, düzenli ve güzel olması için çalışmalarımızda vites yükselttik. Yeşilyurt’umuzu daha fazla yeşillendirmek amacıyla bugüne kadar 215 adet parkı hizmete sunup 1 Milyon 661 bin 802 metrekare yeşil alanı hizmete sunarken, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar da toplam maliyeti 27 Milyon 105 bin TL. Olan 23 yeni parkı ilçemize kazandırıp mahallelerimizin sosyal yaşam seviyesinin artmasına ciddi katkılar sunduk.
Toplam maliyeti 12 milyon 353 bin TL. Olan, 66 bin 432 metrekarelik alana sahip 7 parkımızın yapımı ise devam etmektedir.” diye konuştu.
Siyaset, 26 Ekim 2021 00:14
Yorumlar (0)

İMAMOĞLU NU CUMHURBAŞKANI YAPACAGIZ

BASKAN GEÇIT " BAYRAMLAR BİRLIK VE BERABERLİĞİMİZIN SİMGESİDİR

BU ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA ILE AŞACAĞIZ

MALATYALILARA" GAYRET EDİYORUZ " DEMEK SKANDAL DEĞİLDE NEDİR?.

BASKAN TAŞKIN " BATTALGAZIYE YAKIŞAN TAZİYE EVLERİNI MAHALLELİYE KAZANDIRACAĞIZ "

MESOB BAŞKANI KESKİN " ESNAF MALATYANIN BEL KEMIĞİDİR

MALATYA'DA 8 ŞİRKET KEPENK KAPATTI

EĞİTİM-SEN"ÜNİVERSITE ÖĞRENCİLERİNİN HAKLI MÜCADELESİNE DESTEK VERİYORUZ "

O KÜFÜRÜ.......I

MEDYA DAYANIŞMA GURUBU: GAZETECİLIK SUÇ DEĞİLDİR

GAZETECİLER DERHAL SERBEST BIRAKILMALIDIR

MALATYA AKP DE ESKİ BASKAN KRİZ YENİ BAŞKAN VEFA DEDİ

MALATYADA HALKIMIZ SANDIKLARA AKIN ETTİ

CHP MALATYA İL ÖRGÜTUNDEN EKREM İMAMOĞLUNA TAM DESTEK

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 44 BIN ADET MEYVE FIDANI DAGITACAK

GAZETECİLER GOREVLERİ SIRASINDA ENGELLENMEMELİ

TURKIYE BELKİDE DEMOKRASİ TARİHİN EN KARANLIK GÜNLERİNDE BİRİNİ YAŞIYOR

YASANANLAR DEMOKRASİNIN YOK EDILMESİ FAŞİZMİN AYAK SESİDİR

EKREM iMAMOGLUNA MALATYA DA TAM DESTEK

CHP " BU MİLLETE TOP YEKUN SALDIRIDIR "

SİVAS İÇİN ADALET HERKES İÇİN ADALET

Barış Yıldız dan Çanakkale Zaferi kutlaması

AĞBABADAN ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

BASKAN TAŞKIN " ÇANAKKALE ZAFERİ VATAN İCİN YAZILMIŞ BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR

MALATYADA 3. ORGANİZE SANAYI BÖLGESİ KURULACAK MI?

ÇGD KONGRE İLANI

BATTALGAZİ BELEDİYESİNDE GÜNEŞENERJİSİNE BÜYÜK YATIRIM

VELİ AĞBABA " MALATYA İÇİN HERKESLE MASAYA OTURMAYA HAZIRIM.

BAŞKAN GEÇİT " 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN"

AĞBABA "HAÇOVALILARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

GAZİ KATLİAMI VE ŞİMDİDE SURİYE VAHŞETİ

ÖZGUR BASIN ÖZGUR TOPLUMUN TEMELİDİR

MTB BASKANI ÖZCAN'DAN URETİCILERİNE UYARI

TEİAŞ YAZIHANDA 35 PARSELİ KAMULASTIRIYOR.

BARIŞ YILDIZ " BİRLIKTE DAHA GÜCLÜ BİR MALATYA İÇİN "

BAŞKAN GEÇİTİN O PROJESİNE AGBABADAN

BATTALGAZİYE YENİ NEFES; ÇARŞI BAŞI REKREASYON ALANINDA SONA DOĞRU

SALMAN ; KADIN CİNAYETLERİ SİSTEMATİK

BAŞKAN GEÇİT KADINLARIMIZ HUZURLU MUTLU VE SAĞLIKLI TOPLUMLARIN TEMİNATIDIR
