ALTIN
 3.042,49
DOLAR
 35,5025
STERLİN
43,1833
EURO
 36,2485

        

 

Bugün ne yazacağımı bilmiyorum.Kafam karma karışık.Suruç’ta göz göre göre 32 üniversiteli sosyalist genç öldürüldü.IŞID bağıra bağıra geldi ve bu canları aldı.Devlet duyarsız ve beceriksiz.

                Belki bu can pazarı bir kurguydu.Belki de yapılacak bir savaşın ilk kıvılcımlarıydı.Kıvılcımlar tetiklendi.Ülkemiz bir çatışma sürecine girdi.Bunun akabinde IŞID bahane edilerek PKK ve PYD mevzileri bombalandı ve ülke bir anda karıştı.Ülkenin dört bir yanında ölüm haberleri gelmeye başladı.

                İstanbul ,Bağcılar’da, Günay Özaslan adlı bir genç kız ileride intihar komandosu olabilir anlayışı ile infaz ediliyor.AKP hükümeti ,Gazi Cem evinde cenazeyi üç gün bekletip kutsal bir ibadethaneyi ateş altına alıyor ve sonuçta bir polis memuru da bu olayda can veriyor.Polislerin  ölüm haberleri ard arda gelmeye başlıyor.En son olarak da bir binbaşı şehit ediliyor.Ülke bir anda karıştırılıyor.Kim için? Ne için insanlar ölüyor,kimse sorgulamıyor.

                AKP hükümeti IŞID terörünü kamufle etmek için terörü sağa sola yaymaya çalışıyor.PKK terörü  durup durduğu yerde PKK sığınaklarını bombalıyor.Bunun arkasında Gazi Cem evini basarak Alevileri tehdit etmeye çalışıyorlar.

                AKP bir taşla birkaç kuş birde vurmaya çalışıyor.Kendisine biat etmeyen Aydınları,solcuları,Kürtleri ve Alevileri  operasyonlarla ve IŞID ile tehdit etmeye çalışıyor

                32 Eğitimli sosyalist genç öldürüldü.AKP ise IŞID katliamını gizlemek için operasyonlarla bunu PKK ve DHKPC ye yayarak IŞID ı korumaya çalıştı.Halen IŞID bir terör örgütü mü;değil mi? Yasalarımızda bunun açık bir örneği yoktur.

                TÜRKİYENİN ADI TERÖR İLE BİRLİKTE ANILIYOR.

                Türkiye artık dışarıda bir terör devleti olarak algılanıyor.THE GUARDIAN Gazetesi  IŞID petrolünü Türkiye alıyor diye yazıyor.Bunu hükümet yalanlamıyor.Öldürülen IŞID petrol yetkilisinin evinde ,IŞID petrolünün Türkiye üzerinde pazarlandığına dair haberler gazetelere yansıyor.Kimsede ses çıkmıyor.Artık dışarıda IŞID ile işbirliği yapan bir ülke konumundayız.

                Şimdi çıkmışlar biz IŞID ile mücadele ediyoruz diyorlar.Buna kim inanır.IŞID le AKP nin ismi artık yurt dışında birlikte anılıyor.

                AKP hükümeti IŞID ın petrolünü satıp satmadığını derhal bir açıklama yapmalı.

                Barış sürecinin bozulması 25-27 aralık olaylarla bir ilişkisi var mı?

                Barış sürecinin bozulmasının  AKP nin 7 Haziran seçimlerindeki yenilgi ile bir ilişkisi var mı?

                Barış sürecinin askıya alınmasının başkanlık ile bir ilişkisi var mı?

                Toplumun gerginleştirilmesi ve bugün etnik temelde çatıştırılması kime yarayacaktır ve bu yarayı kimler neden kaşımaktadır?

                Türkiye cumhuriyeti milyonlarca insanın kanı ve canı ile kuruldu.Birilerinin kişisel hırslarına bu koca ülke feda edilecek mi?

                AKP seçmeni ülkenin bir iç kargaşaya  gittiğini acaba göremiyor mu?

                Bu ülke bir iç çatışmaya giderse bundan herkesin zarar göreceğini,Suriyede,bosnada,ırakta,libyada gördük.Bizim sevil bilolar bu gidişi ne zaman görecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.